Prova Taido

Prova Taido

Taido är för alla åldrar – prova på Taido kostnadsfritt två gånger.

Taido för barn (+7 år)
Vi har löpande insläpp under både vår- och hösttermin. Alla från ca 7 år är välkomna. Är man under 10 år, kan det vara bra om en vuxen/vårdnadshavare också deltager i träningen, måndagar och onsdagar har vi ett dedikerat pass för barn och föräldrar. Antalet platser kan vara begränsat, beroende på myndigheters rekommendationer. Det bästa är att komma och prova på om det är en sport för dig. Titta på Träningstider och fyll gärna i Intresseanmälan. Funderar du över flera frågor titta här på Frågor och svar, annars skicka oss ett Meddelande.

För att säkra en plats, så anmäl er gärna. Först till kvarn gäller. När gruppen är fylld tillämpas kösystem så om ni ångrar er se till att meddela detta snarast på barn@taidokan.se.

Taido för ungdomar/vuxna (+12 år)
Är du 12 år och uppåt, går det bra för dig som nybörjare att träna med de graderade, på onsdagar och lördagar. I denna grupp kan utövarna från nybörjare till svartbältare träna tillsammans, men med olika kursplan. Det bästa är att komma och prova på om det är en sport för dig. Titta på Träningstider och fyll gärna i I Intresseanmälan. Funderar du över flera frågor titta här på Frågor och svar, annars skicka oss ett Meddelande.


Frågor och svar


Klubbens bildgalleri


Våra instruktörer