Klubbmärken utdelade i Yangshuo, Kina

Klubbmärken utdelade i Yangshuo, Kina

IMG_6439

Jag (Joakim) och Ellen, från Taidokan respektive Taiki, är på äventyr i Kina. Med packningen har vi diverse klubbprylar från Taidokan som vi har för avsikt att dela ut till trevligt folk längs vägen.
I lördags hyrde vi cyklar och cyklade till Moon Hill. Väl framme låste vi dem och vandrade upp för berget. När vi ett tag senare kom tillbaka till våra cyklar upptäckte vi att vi hade tappat bort nyckeln, troligen redan någonstans i staden…
Vi tog bussen tillbaka och letade förgäves. Tillslut gick vi till vandrarhemmet där vi hyrt cyklarna och frågade förtvivlat hur vi skulle göra. När vi efter ett bra tag lyckats förklara vad som faktiskt var problemet (nej, vi ville faktiskt inte hyra cyklar) så fick vi skjuts av två anställda på deras elmopeder tillbaka till Moon Hill. De låste sedan upp cyklarna med en extranyckel och vi kunde cykla tillbaka. När vi sedan mötte dem igen på vandrarhemmet med plånboken redo att betala för deras tid och hjälp samt för den förlorade nyckeln och vår klantighet ger de oss istället de 12 kr i pant som betalats för låset… någon ersättning ville de inte ha… Vi skyndade oss därför att hämta den påse med klubbprylar vi hade med oss och erbjöd dem istället att välja en var som tack för deras hjälp 🙂

De som vill läsa mer om våra äventyr för gärna följa vår blogg: http://missingmilk.com/

Kommentarer är stängda.